Трагедия в Италия с вана и смартфон. Загина момиче. 16-годишната Мария

...
Трагедия в Италия с вана и смартфон. Загина момиче. 16-годишната Мария
Коментари Харесай

16-годишната Мария бе убита от телефона й във ваната

Трагедия в Италия с вана и смарт телефон. Загина момиче. 

16-годишната Мария Антониета Кутило почина във ваната си в къщи, откакто беше изумена от ток поради падналия във водата й смарт телефон.

Според италианските медии динамичността на случилото се към момента се обяснява и резултатите от аутопсията ще покажат по какъв начин тъкмо е станало всичко това. Трагедията се разиграла в Монтефалчано, до южния град Авелино, в област Кампания, написа.

Изгарянията по едната ръка на момичето демонстрират, че гибелта е настъпила в резултат на поразяване с ток поради късо съединяване.

Мария Антониета се къпела във ваната си вечерта на 3 май и по едно и също време с това говорела по телефона със своя другарка. Предполага се, че телефонът в това време бил включен към електрическата мрежа, с цел да се зарежда и се е плъзнал във водата.

Това най-вероятно е довело до съдбовното късо съединяване. Все още не е ясно обаче по какъв начин момичето е било ударено от тока, който я умъртвил на място. Мария Антониета изкрещяла мощно и това било чуто от приятелката ѝ на телефонната линия.



Именно тя подала сигнала за паника. Една от хипотезите е, че момичето се пробвало да извади телефона от водата и допряло с ръката си електрическия контакт, към който бил обвързван, с цел да се зарежда. Затова и са изгарянията по ръката на Мария Антониета. Не е изключено обаче искрата да е пристигнала от сешоар, с който да се е пробвала да изсуши телефона си.

Трагедията поразила цялата общественост в Монтефалчоне, където живеело момичето. То учело в института по хотелиерство в Авелино.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР